Het is op dit moment helaas niet mogelijk om samples/proefstalen op te sturen.

Proefstalen

voel de textuur en bekijk het resultaat

Aanvraag proefstalen

De samplefoto’s (zie hieronder) van de proefstalen zijn zonder fotobewerkingen gepubliceerd zodat u direct een keuze kan maken. Aan te vragen proefstalen zijn ter indicatie. De structuur, vorm en ondergrond zijn van invloed op het eindproduct.

Heeft u interesse of een vraag? Wij denken graag met u mee! Neem contact op of vraag meteen een offerte aan.

Wij vragen een vergoeding van €5,- per stuk voor het toesturen van de samples. Na ontvangst van uw gegevens sturen wij u een betaalverzoek.

  *** Het is op dit moment helaas niet mogelijk om samples/proefstalen op te sturen. ***

  Variaties afwerking

  Elk van onze Metallicoats is in zes varianten beschikbaar: van vintage oud tot geborsteld en van gegoten tot verweerd.

  Variatie 1: Gegoten
  Deze coating met gegoten look is zeer uniek. De structuur die zichtbaar is, is ook daadwerkelijk voelbaar. Na het aanbrengen van een dunne laag zwarte patina wordt de coating met de hand geschuurd zodat de kleur van de onderlaag op de hogere delen duidelijk zichtbaar wordt terwijl de diepere delen donkerder blijven.

  Variatie 2: Verweerd
  Deze variant geeft het beeld van een oude verweerde coating die al heel wat te verduren heeft gehad. De patina wordt in twee individuele lagen aangebracht. De eerste laag bestaat uit kleine en wat minder kleine spettertjes van een paar mm in doorsnede. Net zoals hoe de elementen het metaal op verschillende punten zal beginnen aan te vreten. De tweede bestaat uit een dunne laag zwartbruine patina die samen met de eerste met de hand wordt terug geschuurd tot het eind resultaat.

  Variatie 3: Gepatineerd geborsteld
  Deze optie heeft een enkele laag patina die met ‘scotch brite’ in één richting wordt terug geschuurd. Hierdoor ontstaat een licht gepatineerd geborsteld beeld waar de kleur van de ondergrond duidelijk blijft. Deze variant is in alle kleuren de meest gekozen optie.

  Variatie 4: Donkere geborsteld
  Op de donkere versie van de geborstelde variant worden twee lagen patina gespoten waarna deze alle stappen van het nabewerken als de lichte variant doorloopt.

  Variatie 5: Gevlekte
  De gevlekte variant wordt gecreëerd door het één laag spuitend aanbrengen van patina en één laag zeer zorgvuldig met verschillende unieke gereedschappen te deppen. Na droging wordt beide lagen tegelijkertijd doorgeschuurd voor een uniek effect.

  Variatie 6: Puur
  De laatste optie is alleen de pure Metallicoat kleur. Zonder patina.

  Proefstalen voorbeelden

  Bekijk hieronder de voorbeelden van onze proefstalen.

  metallicoat op instagram